Wat is olaplex…

Olaplex is een hulpmiddel waarmee je je beschadigde haar blijvend herstelt. Het bestaat uit meerdere stappen en er komt regelmatig een stapje bij! Olaplex No.1 en No.2 worden alleen in de salon gebruikt en de overige zijn voor thuis gebruik. Een olaplex behandeling kan bij ons als, losse behandeling, wat een een herstel behandeling heet en het kan gebruikt worden door de kleuring.

Herstelbehandeling Olaplex:  Duur 45 min. Inclusief gebruik No.4 en No.5 plus No.6 of No.7.  €35,- 

Olaplex bij kleurbehandeling: extra tijd bovenop kleuren 20min. Vanaf €17,50

 

Olaplex No.0:    Is een primer die fungeert voor een intensiever herstel. Wordt gebruikt in combinatie met de No.3.

Olaplex No.1 en No.2 worden gebruikt in de salon om uw haar te herstellen.
Olaplex No.3:   gebruik je ongeveer 1 keer in de week thuis no.3 zorgt er voor dat de salon behandeling zijn kracht behoudt en herstelt nieuwe beschadigingen. 
Olaplex No.4:  De shampoo reinigt, hydrateert en verbeterd de haar structuur. En is bizar zuinig in gebruik! 1 druppel volstaat voor de hele vaat, serieus, zelfs wij hebben dit nog nooit meegemaakt! 
Olaplex No.5:  De conditioner van olaplex is een logische opvolger, ondanks de extreme verzorging verzwaart olaplex je haar niet! Het geeft zelfs meer volume. 
Olaplex No.6:  Deze styling crème biedt bescherming bij hitte van bijvoorbeeld föhn en stijltang, je haar is sneller droog en zorgt dat je haar niet fluust (pluist) 

Olaplex No.7:  Is een zeer geconcentreerde olie, lekker zuinig dus, geeft glans, vermindert pluis en beschermt tegen hitte van föhn en stijltang

Olaplex is vrij van parabenen en sulfaten, vegan en niet getest op dieren. 
en extreem zuinig in gebruik!