In onze kapsalon kun je ook terecht voor dreads!

Je kunt bij ons terecht voor tijdelijke dreads, dit zijn synthetisch dreads of dreads die gemaakt worden van wol.  

En voor dreads van je eigen haar, ook wel “echte” dreads genoemd. 
Ook hebben wij dreads op een elastiek deze zijn er ook voor kleine dametjes. 
Voor alle accessoires zoals dreadspirals, elastieken, kralen, touwtjes en dergelijke, en ook voor dread shampoo en verzorging kun je ook bij ons terecht.

 

Wat is het verschil…..
Tijdelijke dreads zeggen het eigenlijk al, super leuk voor een keer, je kunt kiezen voor een vol hoofd, pony los of alleen dreads in je nek. Je hebt hoe dan ook een volle bos en een makkelijk kapsel. Je kunt eindeloos variëren met kleur en lengte en de dreads zijn meerdere keren opnieuw te gebruiken. Je dreads eruit en terug naar je eigen kapsel is simpel. Wij werken met 2 verschillende soorten synthetische dreads en dreads die gemaakt worden van wol. We hebben in de salon meerdere varianten hangen en je mag altijd binnen lopen om even te komen kijken. .
De tijdelijke dreads worden in je eigen haar gevlochten en vastgezet met een speciaal elastiekje. Ze kunnen tussen de 4 en 6 weken blijven zitten en moeten er dan uitgehaald worden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om ze direct weer terug te laten plaatsen. 
Het zetten van de dreads duurt afhankelijk van het aantal dreads tussen de 1 en 3 uur.

Dreads van je eigen haar

Deze dreads worden gemaakt van je eigen haar en zijn een soort van “for life” ze kunnen er wel uitgehaald worden maar dat is niet makkelijk een flinke klus en eigenlijk ook niet de bedoeling, echte dreads hebben tijd nodig om te vormen en mooi te worden en na ongeveer een jaartje zijn je dreads pas volwassen en worden ze steeds mooier. Wisselen van kleur kan tot op zekere hoogte, uitgroei verven kan wel maar het advies is dit wel bij een ervaren kapper te laten doen. Ook met dreads van je eigen haar kun je kiezen voor een vol hoofd, pony los of alleen dreads in je nek. Het bijwerken van deze dreads is ongeveer om de 3 maanden. Dreads van je eigen haar maken wij met behulp van haaknaalden.
Het zetten ervan duurt afhankelijk van het aantal en de lengte van de dreads, uren tot dagen.  

Dreads op eleastiek  zijn super leuk om in een staart te te doen of een knot van te maken. Deze zijn handgemaakt dus ook speciaal te maken zoals jij ze graag wilt, in kleur en lengte met of zonder kralen en touwtjes. De leuke dreads op elastieken hebben wij ook voor kinderen.